Избрани Новини

Интензивен е трафикът към Гърция

Ще работят допълнителен брой митничари

Голямото пътуване за коледните празници започна. Най-много полицейски патрули и скоростни радари са разположени на пътищата към курортите, както и на граничните пунктове. Движението по главен път Е-79 е изключително натоварено, а през граничен пункт „Кулата“ се очаква да преминат над 10 000  автомобила.
Проблемите започнаха от снощи на изхода от Благоевград, където АМ „Струма“ и Е-79 се задръстиха от автомобили. По-предвидливите шофьори се отправиха към границата с Гърция още в ранния следобeд, за да избегнат очакваните колони.
За да се справят с трафика, на граничния пункт ще работят допълнителен брой служители, отворени са и всички гишета. В следобедните часове обаче на „Кулата“ движението беше слабо и опашки не се образуваха.
„По главните пътни артерии е осигурено засилено полицейско присъствие чрез извеждане на допълнителни полицейски патрули, които предимно ще контролират и подпомагат пътното движение“, обясни ст.инспектор Цветан Ангелов от „Пътна полиция“ – Благоевград, цитиран от в."Български новини".



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)