Избрани Новини

Благоевград продължава благотворителната инициатива за Деян

Деян ще има нужда от вашата подкрепа и за в бъдеще

Община Благоевград продължава благотворителната инициатива за Деян.
Ето отзивите след лечението:
"Здравейте приятели,
След две седмици активна и упорита рехабилитация в Ribem - Riskli Bebek Eğitim ve Danışma Merkez - Истанбул, Деян от няколко дни отново е там, където всеки най-много обича да бъде - в къщи! Уморен е, но е доста удовлетворен и мотивиран!
Упоритият труд определено даде резултат, но поради значителната промяна в състоянието му, ни предстои още много, много работа, както в къщи, така и със специалисти! Поради интензивното израстване на Деян, ще е необходима и пълна подмяна на нужните помощни средства, които сме му подсигурили до момента, а много от тях не са в списъка на помощните средства, одобрен у нас! Така че, за съжаление, Деян ще има нужда от вашата подкрепа и за в бъдеще!
Най-вече обаче ще е нужна още много, много усилена рехабилитация и комплексна работа със специалисти с надеждата да успеем да избегнем препоръчаните от турските специалисти  оперативни намеси!
Искам да използвам възможността, да благодаря от сърце, от името на Деян и на цялото ни семейство, на всички познати и непознати приятели, благодарение на които това начинание можа да се осъществи!
Благодарим на всички онези от вас приятели, които останаха неотлъчно до нас и Деян, през тези 12 години !
На всички, които са ни помагали в моменти на нужда, както на старото и новото общинско ръководство, и на всички, които продължават, да подкрепят Деян и в момента!
Благодарим и на хората, с които съдбата ни запозна в Истанбул!
Сърдечно благодарим, за съпричастността и чувството, че не сме сами! 
Бъдете здрави и благоденстващи!"
Ивайло - баща на Деян



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов