Банско впечатли австрийски експерти - blagoevgrad.utre.bg

Банско впечатли австрийски експерти

17 януари 2020, 12:08 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    banskoski.com

  • Снимка:
    banskoski.com

  • Снимка:
    banskoski.com

Те са представители на общини, зимни курорти и компании, които произвеждат и оперират с лифтови съоръжения

28 австриеца посетиха Банско вчера. Те са представители на общини, зимни курорти и компании, които произвеждат и оперират с лифтови съоръжения. Посещението, в което участва и кметът на Серфаус (Тирол, Австрия) маг.Паул Грайтер, е организирано от маг.Арнолд Оберахер. Групата, в която има и ръководни кадри на няколко курорта около Ишгл, провежда такива пътувания всяка година в различна държава, като миналата година са били в Швеция.
Гостите останаха много доволни от посещението си в Банско и ски зоната под връх Тодорка. Те нощуваха в Кемпински Гранд Арена Банско и имаха възможност да опитат елитната кухня на ресторант Етно, както и ВИП Рум (VIP Room) на Бъндеришка поляна. Въпреки сравнително сухата зима, те останаха много приятно изненадани от състоянието на пистите в курорта. Гостите бяха впечатлени от това, че Банско от две години е еко-курорт (Eco Friendly Resort) и в заведенията в ски зоната не се ползват продукти, произведени от пластмаса за еднократна употреба.  
Преди да отпътуват за Боровец, гостите от Австрия благодариха на домакините си за топлото посрещане и се снимаха на фона на писта Томба, на която от 24 до 26 януари ще се проведат стартовете за жени за Световната купа по ски.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета