Най-новото попълнение на "Пирин" пътува към новия си дом - blagoevgrad.utre.bg

Най-новото попълнение на "Пирин" пътува към новия си дом

18 януари 2020, 13:00 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    ФК "Пирин" Благоевград

От понеделник орлетата ще разполагат с ултрамодерен нов автобус

Най-новото попълнение на ФК Пирин пътува към новия си дом. Ръководството на клуба постигна сделка със световноизвестния концерн VDL и от понеделник орлетата ще разполагат с ултрамодерен нов автобус от същата марка.
Автобусът е един от най-новите модели на бившата марка Бова, какъвто е и настоящият транспорт на зелените. Футболистите ще се радват на пълен лукс по време на далечните си пътувания, като возилото ще бъде ползвано и от ДЮШ на клуба, когато графикът го позволява. Той разполага с 48 места, които са напълно достатъчни и за далечни пътувания на поне две детски формации.
За комфорта допринася наличието на мини кухня, снабдена с хладилници, кафе машини, микровълнова печка, както и видео система със седем монитора. Всяка седалка е снабдена с USB изходи за зареждане на мобилни устройства, както и с контакти за лаптопи. Разполага и с рутери за WI-FI мрежа.
Автобусът е изключително икономичен и екологичен, от най-високия възможен клас, което бе една от основните причини ръководството на клуба да се спре точно на него.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета