Започва данъчната кампания в Гоце Делчев - blagoevgrad.utre.bg

Започва данъчната кампания в Гоце Делчев

20 януари 2020, 09:20 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    Община Гоце Делчев

До 31.01.2020 г. заплатилите патентен данък за цялата година ще се възползват от 5 % отстъпка

Данъчната кампания за 2020 година за заплащане на местни данъци и такси в община Гоце Делчев започва от днес.
Вече е възможно заплащане на задълженията за данък моторни средства и заплащането на патентен данък. До 31.01.2020 г. заплатилите патентен данък за цялата година ще се възползват от 5 % отстъпка.
Данъчнозадължените лица могат да се възползват от възможността да изплатят пълния размер на задълженията си за данък моторни превозни средства, недвижими имоти и такса битови отпадъци до 30 април и да получат 5 % отстъпка. След тази дата, те ще могат да платят на две равни вноски до 30 юни и до 31 октомври. До 10 Февруари всички задължени лица ще получат уведомителни писма за размера на своите задължения и сроковете за плащане.
Местните данъци и такси могат да бъдат платени на касите, намиращи се на ул.„Търговска“ №18, етаж 3. От 01.02.2020 г. те ще работят с непрекъснато работно време в часовете от 08:00 до 17:00 часа. Плащането може да се направи както по банков път, така и чрез ПОС терминал.
Плащане може да се извърши и от всеки офис на Изипей и интернет системата Ипей.
За селата Лъжница, Корница, Брезница и Господинци плащането на задължения за местни данъци и такси е възможно в самите кметства.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета