Ива Котева представи дебютния си видеоклип "Орисия" (видео) - blagoevgrad.utre.bg

Ива Котева представи дебютния си видеоклип "Орисия" (видео)

20 януари 2020, 15:31 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    Фен Фолк ТВ

Автори са поетесата Даниела Атанасова и композиторът Димитър Христов

Ппремиера в ефира на Фен Фолк ТВ направи песента „Орисия” в изпълнение на младата и талантлина Ива Котева.
Поетесата Даниела Атанасова и композиторът Димитър Христов не за първи път взривяват сърцата ни, но този път в съня ни стъпва самодива, с красивия глас на Ива Котева – изпълнителка на български народен песенен фолклор.
От малка тя се занимава с народно пеене и участва в много фестивали и конкурси, от които печели различни награди. „Орисия“ е първата ѝ авторска песен и смела заявка за бъдещи успешни проекти с тези, които я сътвориха. Към авторския екип се присъединява и режисьорът и оператор на видеоклипа – Радослав Георгиев-Багера. За мистиката и магията допринася и атмосферата на яз. Пчелина и Драгалевския манастир като декор. Мъчна орис е да устоиш на горещата кръв на самодивата, когато в утрото свенливо те вика с добротата, но любовта винаги те кара да правиш избор. Важно е да последваш сърцето си!
„Всичко започва от думите и всеки след това прибавя парченце от своята душа, за да превърне песента в приказка. Приказка за любовта, за трудния избор, за силата да бъдем себе си въпреки всички изкушения”, откровена е Ива Котева.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета