Петрич и Радомир ще си сътрудничат - blagoevgrad.utre.bg

Петрич и Радомир ще си сътрудничат

30 януари 2020, 16:00 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    Община Радомир

Председателят на Обс в Радомир Светослав Кирилов обсъди съвместни проекти с местната власт в Петрич

Председателят на Общински съвет - Радомир Светослав Кирилов проведе неформална работна среща с Димитър Бръчков, кмет на Община Петрич, както и с Георги Тренчев - председател на Общински съвет - Петрич. Кирилов изказа благодарност пред местната власт в Петрич за добрата организация и предоставянето на подходящи условия за тренировъчен процес на ФК “Струмска слава”, който за четвърта поредна година проведе подготвителен лагер в петричкото село Коларово. “Нашият тим е много доволен от условията, които ни се предоставят в Коларово, всички наши изисквания са удовлетворени”, заяви Светослав Кирилов.
Бръчков, който беше номиниран за член на УС на НСОРБ на делегатско събрание на кметовете и общинските съветници в Югозападния регион, пое ангажимент да се бори и да защитава интересите на всички югозападни общини, в това число и на Радомир, ако бъде избран на тази длъжност от Общото събрание на НСОРБ през февруари.
Кирилов и Тренчев обмениха добри практики, идеи и съвместен опит относно дейности и комисии в общинските съвети. Кирилов и Бръчков обсъдиха въпроси от областта на културата и спорта в двете общини, както и възможността за съвместно сътрудничество в тези области.



Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета