Банско се представи на туристическо изложение в Истанбул - blagoevgrad.utre.bg

Банско се представи на туристическо изложение в Истанбул

03 февруари 2020, 11:00 | blagoevgrad.utre.bg
 • Снимка:
  Община Банско

  Ски-зона Банско бе във фокуса на посетителите

 • Снимка:
  Община Банско

 • Снимка:
  Община Банско

Беше посетено от над 58 хиляди души

Община Банско взе участие в 24-то Международно туристическо изложение за туризъм и пътувания Emitt– Истанбул, Турция, което се проведе от 30 януари до 02 февруари т.г. То е най-голямото за района на Източното Средиземноморие и е между 5-те най-престижни туристически изложения в света. В тазгодишното издание се включиха 1201 участници от 94 държави и беше посетено от над 58 хиляди души.
Още от първия ден интересът на посетителите към щанда на Банско бе изключителното голям. Отново Ски-зона Банско бе във фокуса на посетителите като едно от най-големите предимства на града. Особен интерес предизвикаха рекламните материали с вграден QR код, който дава възможност на всеки да разгледа виртуално ски пистите в пълни детайли.
Приоритет на представителите на Община Банско и туристическия бизнес бе да открият нови бизнес-партньори, с които съвместно да бъде популяризиран градът като целогодишен курорт. На срещите Банско беше презентиран като целогодишна дестинация с много атракции. Освен с приоритетния ски-туризъм, на туристическите агенти и туроператори бяха представени възможностите за природен, алтернативен и конгресен туризъм, както и MICE и СПА/Уелнес.Коментари (3)

Потребител
Sto pro
Харесали сме се на чужденците, браво
03 февруари, 14:51 ч.
Потребител
Катерина
Нека колкото се може повече хора да разберат за Банско и какви чудесни условия за туризъм предлага малкото градче.
03 февруари, 14:08 ч.
Потребител
Мила
Ски-зоната в Банско с още по-голям интерес, след проведената Световната купа по ски в града в края на миналия месец. Браво, само хубави новини.
03 февруари, 12:46 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета