Избрани Новини

В Кюстендил задържаха трима за притежаване на дрога

Дупничанка и кюстендилка останаха в ареста

При специализирана операция за противодействие на престъпленията, свързани с наркотици, служители на РУ в града установили 27-годишна водачка на лек автомобил да шофира след употреба на наркотични вещества. След теста с техническо средство е предприета проверка и в  дамската й чанта са открити и иззети 31 г канабис, 10 г амфетамин, 5 г МДМА. Последвало претърсване в дома й, където са открити още 13 г канабис, 23 г амфетамин и 15 г МДМА. Кюстендилката, която е попадала в полезрението на полицията и друг път, ще остане в полицейския арест до 24 часа.

23-годишен местен жител, опитал да избяга от полицейската проверка и да  изхвърли станиолова опаковка, е установен на ул.„Шейново“ в града. След като е задържан, е установено  съдържанието на опаковката - амфетамин, според резултата от полевия наркотест. Той е известен на полицията и с други противозаконни деяния. По случая е започнато бързо полицейско производство, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера е задържана и 25-годишна дупничанка, пътувала в лек автомобил, спрян за проверка. От нея е иззето шише с течност, реагирала при полевия наркотест на метамфетамин. В ареста на РУ-Дупница попаднал и 19-годишен младеж, засечен на  ул.„П. Евтимий“ в града -  при обиска от него са иззети опаковка канабис и ръчно свита цигара с канабис. По случаите са образувани бързи полицейски производства, уведомен е дежурен прокурор.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов