ДТ "Н.Вапцаров” - Благоевград открива Детска театрална школа - blagoevgrad.utre.bg

ДТ "Н.Вапцаров” - Благоевград открива Детска театрална школа

06 февруари 2020, 16:00 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    ДТ "Н.Вапцаров" - Благоевград

    Записванията за школата вече са в ход

Последният срок за регистрация на децата е 28 февруари

Детска театрална школа отваря врати в най–голямата културна институция на Югозапада. Това е още една постигната цел от екипа на театъра, която бе заложена в програмата за сезона.
Записванията за школата вече са в ход, а последният срок за регистрация на децата е 28 февруари. Първите занятия ще бъдат през март. Деца на възраст от 6 до 12 и от 13 до 18 ще имат възможност да работят с актьори и служби в реална работна среда. Заниманията в школата ще се провеждат през почивните дни (събота и неделя).
За регистрация на дете в школата е необходимо родителите/ настойниците да попълнят регистрационен формуляр, с който могат да се сдобият от касата на театъра. Таксата за школата е 30 лева, а тя осигурява и посещения на спектаклите на Драматичен театър „Никола Вапцаров” - Благоевград.
Детството е времето, в което всеки един от нас е най-близо до актьорството. Програмата, заниманията и сложността на задачите в двете възрастови групи в школата са съобразени изцяло с възрастта на бъдещите курсисти. Учебното съдържание включва упражнения по сценична реч, упражнения по сценично движение, пантомима, хореография, пластика и много други.
Пълна информация за общите условия, регистрация и дейността на детската театрална школа може да бъде намерена на официалната страница на театъра във facebook или на касата (0879 52 37 29). Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета