Нова отоплителна система заработи в Кухнята за бедни - blagoevgrad.utre.bg

Нова отоплителна система заработи в Кухнята за бедни

10 февруари 2020, 20:33 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    Кухня за бедни, Благоевград

    Раздадоха се 150 порции

Идват да се записват нови хора

Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада" и тази неделя нахрани социално слабите ни съграждани.
"Днес менюто беше пилешки курбан, варена тиква и хляб. Раздадоха се 150 порции, като идват да се записват нови хора. Изключително приятно е в кухнята и в църквата с новата придобивка - отоплителната система. Отец, сърдечно ти благодарим и на хората, които ти помогнаха за грижата и труда за отоплението в кухнята. Днес нашият екип отпразнува рождените дни на Венци и Алекс. Имаше много подаръци и изненади за двамата. Бъдете здрави и Бог да ни дава сили. Слава на Бог за всичко!", споделиха организаторите.
Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!
Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".
Да припомним, че Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в Благоевград се издържа само от доброволни дарения, без подкрепата на държавни и общински институции, и разчита единствено на доброволния труд на млади и по-възрастни доброволци. Така че има работа и за Вас!Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета