Избрани Новини

Общинските структури на ГЕРБ в Сандански и Петрич ще задълбочат сътрудничеството си

Народният представител от ГЕРБ Георги Динев се срещна с актива на партията в Сандански

Народният представител от ГЕРБ Георги Динев заедно с общинския ръководител на ГЕРБ – Сандански Стоян Стоев дадоха начало на редовни срещи с актива на партията в община Сандански.

„Направихме равносметка на изминалите местни избори и начертахме програмата за работа за предстоящия след година парламентарен вот. Бяха ми поставени много въпроси, на които заедно ще търсим решение. Обсъдихме актуални теми и проблеми, важни за местната общност”, сподели народният представител Георги Динев. Той подчерта, че ще оказва съдействие за контакти с министерства, така че да се търсят оптималните и ефективни решения на тези проблеми. Общинските съветници от ГЕРБ заявиха готовност да подкрепят добрите решения за града, като бяха категорични, че ще продължат да бъдат обективни и да посочват грешките в работата на кметската администрация, които са в ущърб на жителите на общината.

По време на срещата се стигна до решение депутатът Георги Динев да проведе до края на месеца приемен ден в Сандански съвместно с общинското ръководство и общинските съветници на партията. „Винаги съм бил в диалог с ръководството на ГЕРБ Сандански и по всичко личи, че екипната ни работа ще продължи. Разстоянието между Сандански и Петрич е колкото разстоянието между два квартала в София, така че за мен е важно да продължим диалога с хората“, заяви Георги Динев.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)