Избрани Новини

Да дадем своя принос и шанс за живот на Георги Спасов

Той незабавно трябва да се подложи на животоспасяваща трансплантация на черен дроб

Да дадем своя принос и шанс за живот на Георги Спасов, на 45 години от разложкото с.Баня, който незабавно трябва да се подложи на животоспасяваща трансплантация на черен дроб. Операцията ще бъде извършена в Турция срещу 200 хил.лв. Ето какво разказва Жоро за себе си:
"Казвам се Георги Спасов, на 45 години съм, щастливо женен и горд баща на две чудесни деца и имам нужда от вашето съдействие и подкрепа, за да продължа да бъда до обичаното си семейство!
Когато бях само на 8 годинки, ми бе премахнат далака, оттам развих и цироза на черния дроб.
Сами можете да си представите през какво съм минал и какво е било детството ми! Целият ми живот е една непрестанна и изтощителна битка, която се опитвам да водя смело и по един достоен начин, но вече ми става все по-трудно да се справям...
През годините започнах да имам и други проблеми – наложи се да се премахне жлъчката ми, започнаха проблеми и с бъбреците. Развих и бронхиална астма, имам множество алергии. Постоянно съм със световъртеж, чувствам се отпаднал, не съм пълноценен човек.
Едно е ясно със сигурност – за да имам своя шанс, аз трябва да се подложа на животоспасяваща трансплантация на черен дроб!
През последните две години непрестанно търсих възможности за това в България, но така и не успях да намеря такива или пък съдействие от здравните органи, което ме сломи допълнително и бях на прага да се откажа...
Преди два дни обаче изпаднах в много критично състояние, дълго се борих със себе си и все още се боря, но когато видях сълзите в очите на децата и съпругата ми, реших, че трябва да продължа своята битка без отчаяние и страх!
Затова и аз и моето семейство потърсихме алтернативи в чужбина и към момента очакваме конкретни оферти за чернодробна трансплантация от болници в Турция. За съжаление дори и ориентировъчните суми са непосилни за нас...
Вярвам обаче, че с ваша помощ аз ще мога да продължа да се боря и ще имам шанс за един пълноценен живот и възможността да върна отново радостта в очите на децата ми!
Мили хора, всичко е въпрос на време, затова и спешно имам нужда от вашата подкрепа, за да мога да бъда трансплантиран.
Благодаря ви предварително от цялото си сърце, че ще ми дадете шанс за живот и възможността да бъда заедно до моите любими хора!"



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)