Избрани Новини

Сдружение "Пирински орли“ спечели проект "Заедно за бъдещите поколения“

Ще покаже ефективни начини за превенция употребата на наркотици и цигари

Сдружение „Пирински орли”, гр.Сандански, спечели проект по програма Еразъм +, Ключова дейност 1, сектор „Младеж”. Организацията бенефициент ще осъществи 7-дневна  обучителна програма в град Сандански в периода 10-16 май т.г.
В един от дните е предвидена среща в Община Сандански, на която ще бъдат обсъдени мерките, които се предприемат в община Сандански за справяне с употребата на наркотици и цигари сред младежите.
“Заедно за бъдещите поколения” е проект, който има за цел да запознае 15 участници от България, Гърция, Белгия, Северна Македония и Италия с проблема с употребата на наркотици и цигари сред младите хора и да предостави актуални инструменти на участници, за да могат те да ги използват по време на работата си с младежите. Благодарение на проекта те ще усъвършенстват своите знания, умения и нагласи за предотвратяване на злоупотребата с наркотици и цигари, ще се запознаят с ефективни начини за превенция употребата на наркотици и цигари и ще развият способността си да използват нови методи в работата си.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов