Избрани Новини

Националното акустично турне на D2 идва в Благоевград

Концертът им е в X BAR

D2 – едни от емблемите на съвременния рок в България, стартираха националното си акустично турне, което обикаля над 15 града в страната ни. Концертът им в Благоевград ще бъде тази вечер в X BAR. Групата ще поднесе на публиката акустичен сет от най-големите си хитове, както и световни класики, които ще бъдат основата за едно невероятно и запомнящо се преживяване.

Акустичният сет е специално подбран за това турне и включва песните на групата, превърнали я в любима на цяла България. Верни на собствените си стандарти за качество, D2 ще предложат на почитателите си в различните градове един разнообразен и класически сет лист. Част от песните, които ще прозвучат в акустичен и различен вариант, са вече превърналите се в родни класики „Ледено момиче”, „100 години”, „Нямаше кой да ни каже”, „Марс”, „Две следи”, „Ако някога” и много други. На тези концерти групата излиза в състав Димитър Кърнев (акустични китари), Деян Каменов (вокали), Александър Обретенов (акустичен бас), Васил Вутев (ударни, перкусии) и младият и перспективен музикант Радостин Василев (вокали, акустични китари).
Националното акустично турне на D2 вече премина през градовете Велинград, Свищов, Плевен и София, които показаха своята любов към музикантите. Концертът им в Благоевград е на 21-ви февруари, а до края на месеца D2 ще представят акустичното си шоу в Троян на 28 февруари.
Предстоящи дати от турнето:
21 февруари, петък: Благоевград, X BAR
28 февруари, петък: Троян,  Бар Библиотеката
8 март, неделя: Пловдив, Бар Безистенъ                                                            
13 март, петък: Ямбол, American
14 март, събота: Стара Загора, 5th Avenue
20 март, петък: Габрово, JACK Daniel’s CLUB
21 март, събота: Русе, Max Club
27 март, петък: Казънлък, The Floor
28 март, събота: Бургас, Bar Target
04 април, събота: Пловдив, JACK Daniel’s CLUB
Националното акустично турне на D2 се реализира с медийната подкрепа на БГ Радио и Радио Z-Rock.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)