Избрани Новини

Сандански се преобразява

Община Сандански започна почистване и облагородяване на зелени площи в целия град.

Община Сандански започна почистване и облагородяване на зелени площи в целия град.
Паркът, коритото на Санданска Бистрица, обществени места и стадионът – преобразен!

От началото на седмицата, по иницатива на кмета на Община Сандански Атанас Стоянов започна мащабна акция по почистване, изрязване, извозване и облагородяване на зелени площи в целия град Сандански. Коритото на река Санданска Бистрица бе почистено от двете страни, а всички дървета и храсти изрязани, което откри гледка към реката и се отстрани възможността от образуване на наноси и насипвания.
Цялата излишна растителност, храсти и дървета, която бе обхванала градския стадион в Сандански също се почиства и откри неизползвваните от години стълби, от двете страни на стадиона. Около оградата на стадиона, също бяха изнесени тонове храсталаци и растителни отпадъци, които бяха образували цял растителен хабитат.
Работата на Звено „Озеленяване и чистота“ продължава в целия град – обществени места, междублокови пространства, квартали и улици. Всички райони в парка ще бъдат обходени и там, където е необходимо ще бъде почиствано, за да бъде паркът приветливо и поддържано, любимо място на граждани и гости.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)