Георги Марков представи в Благоевград книгата си "Феноменът Виктор Орбан” - blagoevgrad.utre.bg

Георги Марков представи в Благоевград книгата си "Феноменът Виктор Орбан”

27 февруари 2020, 11:59 | blagoevgrad.utre.bg
 • Снимка:
  ПП ГЕРБ

 • Снимка:
  ПП ГЕРБ

 • Снимка:
  ПП ГЕРБ

 • Снимка:
  ПП ГЕРБ

"30 години демокрация“ бе темата на срещата-разговор с народния представител от ГЕРБ

„30 години демокрация“ бе темата на срещата-разговор с народния представител от ГЕРБ и бивш конституционен съдия Георги Марков, проведена в Благоевград. На събитието той представи и книгата си „Феноменът Виктор Орбан“.
На събитието присъстваха областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Анрей Новаков, народните представители Даниела Савеклиева, Стефан Апостолов, д-р Емил Тончев и Александър Мацурев, областният управител Бисер Михайлов, както и общинският ръководител на партията Росица Димитрова, общински съветници, граждани.
„Благоевград е 19-ят град, в който ще говорим за книгата „Феноменът Виктор Орбан” и няма по-подходящ човек, който да представи феномена Виктор Орбан, освен феноменът Георги Марков - човекът жива история”, каза Андрей Новаков.
„30 години от първите свободни избори, от онзи паметен митинг, който влезе в световните новини. Демокрацията е най-голямото богатство”, каза Георги Марков и припомни интересни моменти от случилото се тогава. Той разказа и за мотивите си да напише книга за премиера на Унгария Виктор Орбан. В книгата авторът описва пътя, който следва Орбан в защита на християнска Европа, усилията му да наложи нова конституция и да възроди икономиката на Унгария.
„Орбан направи чудеса в социалната политика. Намали с 25% режийните за гражданите; даде 33 000 евро за трето дете и 6 години отпуск по майчинство. Страната се сдоби с 1 милион нови унгарски граждани и той я направи едно от най-сигурните места за живеене в Европа”, изтъкна Марков.
Присъстващите в залата зададоха десетки въпроси и получиха автограф от автора на книгата „Феноменът Виктор Орбан”.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета