Избрани Новини

Андрей Новаков награди пенсионери-шахматисти в Благоевград

Общинският ръководител на ПП ГЕРБ Росица Димитрова също връчи награди

Eвродепутатът от ГЕРБ/ЕНП и областен координатор на ГЕРБ-Благоевград Андрей Новаков и общинският ръководител на партията Росица Димитрова наградиха победителите в  първия за годината турнир по шахмат за пенсионери в Благоевград.
Шампионатът се осъществи с подкрепата на ГЕРБ-Благоевград и в него участие взеха любители и доказани шахматисти от всички пенсионерски клубове в града.
„Благодарим на партия ГЕРБ, че за поредна година ни помага да организираме този турнир. Благодарение на вас той се превърна в ежегодно събитие за възрастните хора в Благоевград”, каза председателят на общинското сдружение на Съюза на пенсионерите и директор на турнира Павлина Теова.
Общо десетина участници в надпреварата получиха наградите си от Андрей Новаков и Росица Димитрова.
„Вярвам, че ще продължим тази традиция, като участниците в нея се увеличават. За нас от ГЕРБ е важно да ви подкрепяме и така да засвидетелстваме своята благодарност към вас”, каза Андрей Новаков.
Общинският ръководител на ГЕРБ-Благоевград Росица Димитрова изрази готовност да се подпомага всяка инициатива на хората от третата възраст, както и да получават помощ при разрешаване на проблеми, свързани с дейността на пенсионерските клубове.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)