Избрани Новини

Благоевградска бизнесдама посреща двоен празник

Чества рожден ден и 20 години успешна фирма

Гергана Иванова от Благоевград е може би най-усмихнатата и лъчезарна бизнес дама в Югозапада. Днес тя посреща двоен празник - родена е на 29-ти февруари, а фирмата й "Вамо" става на 20 години.

За родените на 29-ти февруари казват, че те са специални хора. Проектите и  идеите при тях извират, времето не им стига да реализират всичко, което им хрумне, но което направят - е свършено перфектно! И понеже според народните вярвания притежават свърхестествени сили, Гери - както я наричат всички близки, приятели, колеги и партньори - смогва да реализира винаги  всичките си планове и намерения!

През тези 20 години фирмата на Гери създаде много документални филми, реализира безброй рекламни проекти, сайтовете й се четат и търсят от много хора не само в Югозапада. И със сигурност всеки иска да се докосне и да работи с това усмихнато чудо, наречено Гергана Иванова, защото добротата и сърдечността й омайват всички.

Тази вечер с коктейл за колеги, приятели, партньори и близки в зала "Пара" Гергана Иванова ще отбележи двойния си празник.

Честит празник, Гери! До следващия 29-ти февруари!



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов