Избрани Новини

ГЕРБ-Благоевград се включи в тържествата за Трети март

По традиция и тази година МГЕРБ-Благоевград раздаде над 300 български знамена

ГЕРБ-Благоевград участва в тържественото честване на 142-aта годишнина от Освобождението на България в Благоевград. Областният административен секретар на партията и народен представител Даниела Савеклиева, общинският ръководител на ГЕРБ-Благоевград Росица Димитрова, представители на младежката и женската организации, общински съветници и активисти на партията от община Благоевград положиха венци пред паметния знак на майор Орлински – освободителят на Горна Джумая.
Венци и цветя в памет на загиналите бяха положени и на паметника на Гоце Делчев на централния площад, където се проведе официална церемония по издигане на националния флаг и беше отслужена панихида за загиналите в освободителната война.
„Трети март е датата в нашата история, поставила началото на българското възкресение. Днес е ден, в който трябва да отдадем признателност на всички знайни и незнайни герои, чиято саможертва ни е дала възможността да живеем в свободна България! Нека днес да си припомним, че сме потомци на велики българи и ние, техните наследници, трябва да работим за бъдещето на горда и обединена България”, каза по повод празника Даниела Савеклиева.
По традиция и тази година МГЕРБ-Благоевград раздаде над 300 български знамена на жителите и гостите на града.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)