Избрани Новини

Обществено обсъждане ще се проведе в Сандански

Предмет на обсъждането ще бъде изготвеният проект за устройствен план на парк "Свети Врач“

Сандански кани всички заинтересовани лица и граждани на обществено обсъждане, което ще се проведе на 12 март /четвъртък/, 18:00 ч. в големия салон на Дома на културата.

Предмет на настоящото обсъждане ще бъде изготвеният проект за устройствен план на парк „Свети Врач“. Паркът на град Сандански притежава уникално ландшафтно излъчване, което всеки жител и гост на града иска да бъде запазено.

Причината за изработването на това предложение на ПУП за парка е да направи невъзможно строителството в парковата зона. Намерения на кмета на Общината Атанас Стоянов са чрез срещи и диалог с хората да се постигне максимална информираност, публичност и прозрачност по разработката.

Проектът за устройствен план за парка на град Сандански цели да спре всички намерения за строителство в чертите на зелените площи, както хората ги познават. Приемането на такъв план би ограничило всякакви своеволия в границите му.

Позицията на Общинска администрация - Сандански е ясна, да спре строителството в парка и чрез приемането на този план това ще бъде постигнато.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов