Избрани Новини

През уикенда: три ПТП-та с петима пострадали

В Разлог на заден ход блъснаха пешеходец

На територията на област през уикенда Благоевград са станали следните ПТП:

- На 6.03. около 06:55 часа на път II-19 между Банско и с.Господинци лек автомобил „Опел Корса“, управляван от 70-годишен водач от гр.Гоце Делчев, движейки с несъобразена с пътните условия скорост е излязъл вляво от пътното платно и се е преобърнал. При инцидента са пострадали водачът на автомобила, който е с разкъсно-контузна рана на главата и охлузвания и натъртвания по тялото, 33-годишна жена, която е с охлузвания и натъртвания по тялото и разкъсно-контузна рана на носа и челото и 15-годишно момче, което е с охлузвания и натъртвания по тялото. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

- На 6.03. около 11:30 часа на ул.“Гоце Делчев“ в Разлог лек автомобил „Мерцедес“ с 21-годишен водач от с.Бел камен, община Якоруда, извършвайки маневра, на заден ход е блъснал 80-годишен мъж от Разлог. При инцидента, с фрактура на носа, е пострадал пешеходецът.

- На 7.03. около 16:50 часа на земен път, обособен като трасе за мотокрос в местността Горилата, землище на гр.Гоце Делчев, неправоспособно 11-годишно момче от гр.Гоце Делчев, управлявайки мотоциклет „КТМ“, който не е регистриран по надлежния ред, загубило контрол над него и паднало на земята. С фрактура на ключица и комоцио е пострадало момчето, което е настанено за лечение в МБАЛ-Гоце Делчев без опасност за живота.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)