Избрани Новини

ГЕРБ - Благоевград се обяви против действията на кмета

За последните месеци бяха уволнени около 50 общински служители, информират в документа

Общинското ръководство на ПП ГЕРБ - Благоевград излезе с декларация, с която осъжда действията на кмета на града инж.Румен Томов и уволненията в Общината. Публикуваме декларацията на общинското ръководство на партията без редакторска намеса:

"Общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Благоевград категорично се обявява срещу действията на кмета на Благоевград инж. Румен Томов, с които до голяма степен се блокира работата на общинска администрация, а това се отразява негативно върху всички.
За последните месеци бяха уволнени около 50 общински служители – това не е само чистка на политически противници, а на всички инакомислещи хора. Реваншизъм, който Благоевград не помни поне от последните 10 години.
Действията на избрания с гласовете на БСП кмет на Благоевград издават притеснението му дни преди Върховния административен съд да излезе с решение дали правомощията му следва да бъдат предсрочно прекратени.
На мястото на уволнените служители се назначават нови хора, които нямат нужния натрупан опит, за да се справят с предизвикателствата. Затова остава впечатлението, че тези хора се назначават с мисъл за предстоящите местни избори.
ПП ГЕРБ е демократична партия с ясни принципи, в основата на които са човешките права. Именно това е и причината да заявим своето несъгласието с подобни действия от страна на ръководството на Община Благоевград.
ПП ГЕРБ е партия, която спазва обещанията си и очаква същото от останалите партии, както и от представителите на институциите. За съжаление, действията на кмета на Община Благоевград са в разрез с нашите възгледи.
 Именно инж. Румен Томов бе човекът, който в своята предизборна кампания сам нееднократно е заявявал, че няма да има уволнения и съкращения с политически привкус. Това обаче не се случва!", се посочва в декларацията.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов