Гл.комисар Терзийски: Ведомството се справя - blagoevgrad.utre.bg

Гл.комисар Терзийски: Ведомството се справя

21 март 2020, 18:11 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    МВР

Инспектира работата във връзка с противоепидемичните мерки в Кюстендил

Въпреки многообразието от задачи, поставени на МВР, ведомството се справя, като в изпълнението им са включени както охранителния, така и оперативния състав, посочи директорът на ГДНП главен комисар Христо Терзийски. Той се запозна със създадената организация по повод предприетите противоепидемиологични мерки в изпълнение на заповедта на здравния министър. Главен комисар Терзийски уточни, че за да се избегнат опашки от граждани пред общинските администрации и гишетата на БДС за смяна на адреси и отразяване на това обстоятелство в документите, е разработена в спешен порядък бланка, която да позволява преминаването на гражданите през тези контролни пунктове в областните градове.

В района не се допуска струпване на повече хора на обществени открити места и такива за отдих, полицейски патрули предупреждават гражданите и разясняват правилата, има изградени  КПП на вход-изход в градовете в областта, отбеляза директорът на ОДМВР Кюстендил старши комисар Елиан Стамболийски.

Двамата благодариха на гражданите както за разбирането, така и за многото случаи за подпомагане на дейността по осъществяването на противоепидемичните мерки.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета