След ареста Владимир Каролев ще съди държавата в Страсбург - blagoevgrad.utre.bg

След ареста Владимир Каролев ще съди държавата в Страсбург

25 март 2020, 11:58 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    МВР

Финансистът бил задържан за 24 часа от полицията в Разлог - нарушил карантината

Финансистът Владимир Каролев бил задържан за 24 часа от полицията в Разлог. За това съобщи самият той в социалните мрежи. Причината за ареста е нарушаване на карантина, научи БНТ от свои източници.
По неофициална информация Каролев е бил в поставения под карантина Банско. Въпреки въведените мерки там той напуснал града, пътувал до София и се върнал.
Във Фейсбук по-рано днес финансистът обяви, че е бил търсен за разпит от СДВР, а по-късно съобщи и за задържането си в Разлог. "Нищо не съм нарушил и ще съдя държавата за тази простотия", заяви той в социалната мрежа.Коментари (2)

Потребител
сем. Войнови
Срамота е, голям човек, а се държи детински. Няма планина, няма Банско - стой си в апртаментчето в София и не развъждай вируси! Нещастник!Заради такива като него Банско е под карантина!
25 март, 12:08 ч.
Потребител
Бай Лозан
Кое в действията на човека е срамно, че е решил да излезе ли. Вирусът е в цяла България, а не само в Банско. Не е ли дискриминиран, спрямо хората които ходят свободно са на вън и също са потенциални преносители, а именно той е поставен под карантина без да бъде тестван за вирусът. Ти Войнов също си потенциална заплаха, аз също съм потенциален преносител, Ами хайде да ни затворят всички и да не си показваме носът на вън.
25 март, 13:28 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета