Културни събития онлайн предоставиха редица институти в страната - blagoevgrad.utre.bg

Културни събития онлайн предоставиха редица институти в страната

27 март 2020, 15:00 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    Pixabay.com

Министерството на културата събра списък на повече от 50 онлайн услуги

Министерството на културата събра списък на повече от 50 онлайн услуги, който може да помогне на почитателите на всички изкуства да направят своята виртуална културна програма
Когато културните мероприятия са отменени, много от музеите, театрите, оперите, филхармониите и библиотеките предлагат все повече безплатни дистанционни форми за посещение на изложби и присъствие на представления, както и възможност за виртуални разходки в музеи, галерии и археологически забележителности.
Министерството на културата събра списък на повече от 50 онлайн услуги, който може да помогне на почитателите на всички изкуства да направят своята виртуална културна програма. От събраните ресурси могат да се възползват и българите, които сe намират навсякъде по света. Родителите могат да намерят интересни постановки за своите деца или да посетят заедно с тях пред екрана културни обекти. Министерството на труда и социалната политика също призова близките на възрастни хора, както и персонала в социалните услуги и специализираните институции, да им помогне да се запознаят с онлайн културното съдържание при техническа възможност.
Министерството на културата благодари на всички, които ще помогнат да се обогатява и актуализира списъка с културните събития онлайн. На интернет и фейсбук страниците на музеите и галериите също може да се намери интересна информация, която се обновява.
Ето и Списък със събитиятаКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета