Избрани Новини

В община Разлог под карантина са 47 лица

Болницата работи с пълен капацитет

По актуални данни на Регионалната здравна инспекция и граничните служби на територията на община Разлог лицата, поставени под карантина, са общо 47, от които 22 – в град Разлог, 7 – в село Баня, 9 – в село Горно Драглище, 6 – в село Добърско, 3 -в село Бачево и 1 – в село Годлево. Служителите на РПУ Разлог и на общинска администрация извършват проверки за спазване на наложената мярка, информират от Общината.

МБАЛ Разлог работи на пълни обороти, като само за 19 дни микробиологичната лаборатория на болницата е изследвала 457 пациента, клиничната лаборатория - 872 пациента, Рентгеновото  отделение – 529 пациента. Останалите отделения - акушеро-гинекологичното, хирургичното, вътрешно и неврологично отделение работят съобразно въведените противоепидемични мерки.

Дирекцията „Бюро по труда” работи при спазване на противоепидемичните мерки и напомня, че лицата, които по уважителни причини не са могли да подадат съответните документи, ще могат да ги подадат в срок до 14 дни след отмяната на извънредното положение, без да бъдат санкционирани.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)