Избрани Новини

КПП-та и на вход/изход в град Гоце Делчев

Проверките ще са за времето от 06.00 часа до 18.00 часа през дните понеделник и петък

Кметът на Община Гоце Делчев издаде заповед, съгласно която Районното управление на МВР - гр. Гоце Делчев трябва да организира контролно-пропускателни пунктове на входно-изходните пътища на града за времето от 06.00 часа до 18.00 часа през дните понеделник и петък, докато трае обявеното извънредно положение, и да извършват проверка за целта на пътуване на гражданите.

През контролно-пропускателните пунктове се пропуска преминаването на лица само в случай на неотложност на пътуването, наложено от полагане на труд в населеното място, здравословни причини на пътуващия или негови близки, завръщане на настоящия или постоянен адрес, транзитно преминаване през територията на гр.Гоце Делчев. Това се удостоверява със служебна бележка от работодателя или служебен документ - карта, медицински документ или документ за самоличност.

Мерките са в сила до изричната им отмяна.

Мерките в заповедта се предприемат с цел ограничаване разпространението на епидемията от COVID-19, която представлява тежка извънредна ситуация, свързана с общественото здраве в национален и световен мащаб. Последиците от несвоевременното прилагане и от всяко забавяне на изпълнението на противоепидемчните мерки ще бъдат причиняване на значителни или трудно поправими, включително непоправими вреди за живота и здравето на хората.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов