Проф.Мермерски: Всеки носи в организма си по 4-5 кг мърсотии, бактерии, вируси - blagoevgrad.utre.bg

Проф.Мермерски: Всеки носи в организма си по 4-5 кг мърсотии, бактерии, вируси

08 април 2020, 14:00 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    БТВ, кадър

Пречистването може да стане с 2-3 ябълки на ден, съветва лечителят

В тези дни, когато се опитваме да засилим имунната си система от евентуална атака на коронавирусната инфекция, лечителят д-р Христо Мермерски ни напомня за качествата на ябълките.
„Всеки носи в организма си по 4-5 кг мърсотии, бактерии, вируси, микроби и т.н. Пречистването може да стане, като всеки ден изяждате по 2-3 ябълки“, препоръчва пред Tribune.bg лечителят.
По думите му ябълките помагат за 2 неща, първо пектинът и целулозата в тях изхвърлят мърсотиите от организма и второ – зареждат организма ни с витамини.
„Имате два варианта – единият вариант да поддържате силна имунна система и вторият да използвате при обилна хрема с обилна слуз, когато кихате, когато се зачерви носът и очите, да впръскате извлек против вируси, които съм приготвил и е одобрен от Изпълнителната агенция по лекарствата", каза той.
По повод това, че много хора се запасиха с витамин Д и той изчезна от аптеките, д-р Мермерски отказа да дава оценка, но посъветва да се използва витамин Е, който се съдържа в кайсиевите ядки.
„Има данни за витамин Е, но няма впечатление, че би могъл да ви спаси от коронавируса“, коментира лечителят проф. Мермерски.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета