Избрани Новини

Хванаха двама петричани с дрога

По случаите са образувани досъдебни производства

Акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества е проведена от служители на ОДМВР-Благоевград.

Около 15:00 часа вчера на изхода на гр.Гоце Делчев в посока гр.Доспат, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев е спрян за проверка лек автомобил „Сеат Ибиза“ с 41-годишен водач от с.Мосомище. В хода на проверката е намерена и иззета около 36,3 грама суха тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

Вчера в Петрич от полицейски служители на РУ-Петрич е извършена проверка на къща, обитавана от 22-годишен от града, при която е намерена и иззета около 6,3 грама суха, тревиста маса, реагираща положително на канабис. На същата дата около 13:40 часа в района на ул.“Осогово“ в Петрич от полицейските служители, е извършена проверка на 22-годишен петричанин, като е намерена и иззета около 1,1 грама суха тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис. По случаите са образувани досъдебни производства. Работата продължава.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов