Избрани Новини

Благоевград получи дарение автомобил

Той е за доставка на храна и медикаменти на нуждаещи се хора в община Благоевград

Кметът на Благоевград инж.Томов днес прие дарения автомобил от дружество „Рено Нисан България“ за доставка на храна и медикаменти на нуждаещи се хора в общината. Автомобилът за нуждите на община Благоевград бе предоставен официално в София.

Кметът благодари за подкрепата на дружество „Рено Нисан България“ в условията на извънредно положение в страната. Автомобилът ще се използва за доставка на храна и медикаменти на нуждаещите се хора в община Благоевград. Остава на разположение на Община Благоевград до 15 май 2020 .г, като договорът предвижда и възможност за удължаване на периода за ползване при промяна в срока на извънредното положение.

„Мисията на всяка една от нашите марки е да бъде на разположение и да улесни живота на хората. Горди сме, че имаме възможност за осигурим транспорт за участниците на първа линия в тази безпрецедентна ситуация“, споделя изпълнителният директор на „Рено Нисан България" Емил Гърнев.

Дарението е предоставено чрез Националния логистично-координационен щаб и със съдействието на Националното сдружение на общините.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)