Избрани Новини

Фигури по великденските яйца с ... ластичка

Бърза, лесна и красива декорация за боядисаните яйца

Ако сте от хора, които обичат да експериментират с нови идеи, когато боядисват яйцата за Великден, то опитайте следния трик. Има много интересни идеи в интернет, които показват различни техники и модели за боядисване на яйца, но повечето от тях изискват много време и са доста трудни. Ние ще ви покажем една лесна техника, която ще ви помогне да декорирате тазгодишните си великденски яйца лесно и същевременно много красиво.

За да постигнете резултата, които виждате на снимките, ще имате нужда от гумени ластичета с различна дебелина, за да получите уникални резултати с всяко яйце. Ако нямате възможност да използвате такива с различна дебелина, ще се наложи да импровизирате, като съединявате две или повече.

1. Сварете яйцата и ги оставете да се охладят. Един съвет – използвайте една супена лъжица оцет или щипка сол във водата, за да предотвратите напукване.

2. След като яйцата са се охладили, вземете едно от тях и увийте няколко ластички около него по подобен начин на този, показан на снимката. Правете различни комбинации и кръстосвания върху всяко яйце, за да получите максимално разнообразен резултат.

3. След като наредите ластичките върху всички яйца, започнете с боядисването им. След като са боядисани и изсъхнали, яйцата са готови да се освободят от ластичките. Премахнете ги внимателно и ще видите красивите светли ленти, които са останали под тях.

Източник: brightboldbeautiful



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов