Избрани Новини

ПП ГЕРБ зарадва социално слаби хора в Кюстендилско

ГЕРБ извърши серия от дарителски кампании в област Кюстендил

Социално слаби, възрастни и хора в неравностойно положение от Кюстендилско получиха за великденската си трапезата козунаци. Дарението бе направено от местната организация на ГЕРБ по инициатива на народния представител Кирил Калфин, областния координатор на политическата сила Виктор Янев и общинския ръководител Михаела Крумова.
В рамките на дарителската кампания, 700 козунаци бяха раздадени на хора в нужда от общините Кюстендил, Кочериново и Рила. Съветници и доброволци в Кочериново осигуриха също и хранителни продукти от първа необходимост на социално слаби семейства и възрастни хора.
Инициативата е продължение на дарителската кампания, която представителите на ПП ГЕРБ реализират през последния един месец в областта. Дарения за закупуване на респиратори за интензивно лечение и различни предпазни средства за медицинските лица бяха правени многократно на двете болници в Кюстендил и Дупница. Лични средства в подкрепа на борбата с коронавируса направиха народният представител Кирил Калфин, областният координатор Виктор Янев, Общинското ръководство на ГЕРБ – Кюстендил, председателят на политическата сила в Дупница Ивайло Константинов, депутатът Радослава Чеканска, кметовете Методи Чимев и Калин Гелев, зам.кметовете Крум Милев и Олга Китанова, както и съветниците Емил Гущеров и Димитър Крекманов.
От началото на месец април всеки ден се осигурява и безплатна храна на 30 служители на реда, които дежурят на шесте контролно-пропусквателни пунктове в община Кюстендил.
„Даваме гласност на дарителската си кампания сега, защото се надяваме така да насърчим още хора и организации, които имат възможност, да станат съпричастни“, коментираха от ГЕРБ – Кюстендил.
По повод най-големия християнски празник – Великден, от политическата сила отправят пожелания към всички за здраве, смирение и доброта. „Нека празниците ви бъдат светли и спокойни. Вярваме, че ще се преборим заедно с това изпитание и ще дойдат по-хубави дни, които да споделяме с близките ни хора“, пожелават от ГЕРБ – Кюстендил. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов