Избрани Новини

Кметът на Банско към дарителите: Бъдете здрави и благословени!

Те направиха празнична трапезата на хората в неравностойно положение

Кметът на Банско Иван Кадев се обурни с благодарствени думи към дарителите - хора и фирми, направили пазникът Великден по-богат и по-щастлив чрез дареното и направено от тях:

В тези светли великденски дни, искам да благодаря на всички жители и приятели на Банско, които направиха празнична трапезата на съгражданите ни в неравностойно положение и направиха безопасна средата в храмовете и около тях.

Скъпи дарители, вашата помощ е неоценима, защото вие давате на хората надежда и вяра в доброто и човещината. Бъдете здрави и благословени!

Благодарност към: сем.Слаеви, сем.Проданичини, сем.Солакови, колектива на РС на ПСБН, Олег Филипов, Марио Колчагов, Бурхан Немутлу, Димитър Калистрин, Георги Шукеров, Никола Тодоров, Спас и Димитър Валеюви, Владимир Каролев, Венцислав Венев, доброволците от Sunflower , членовете на Ротари клуб Банско-Разлог и РотарАкт, Спортен клуб на ветераните Банско, на хотелите Кемпински, хотел Гранд Арена Банско, Каза Карина и Сейнт Джордж Палас, на фирмите Мулти 7, Деп трейдинг и Килъри.

Желая Ви светли Великденски празници!



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)