Избрани Новини

Общинска администрация - Симитли работи в епидемичен режим

Общината е осигурила 200 теста за работещи на т.нар. "първа линия“

Общинска администрация - Симитли работи в епидемичен режим, съобразно всички разпоредби и предписания по Закона за мерките и действията по време на извънредното положение, обявено с решение на Народното събрание от 13 март 2020 г. Не са наложени, нито се налагат други мерки предвид ситуацията от последното денонощие.

Планово, в събота, 25-ти април, тестувани ще бъдат хора от Симитли и общината, чиито служебни ангажименти са свързани с ежедневен пряк контакт с широк кръг от хора. Задължително ще бъде проверен статуса на всички от Социалния патронаж, служителите в социалните центрове, медиатори, служители в администрацията с активен пряк контакт с граждани. 

Община Симитли е осигурила 200 теста за работещи на т.нар. „първа линия“.„Отново призовавам за социална отговорност. За физическа дистанция. За сдържаност. Призовавам и за разум в отговорността на всички ни към себе си и към другите. Неистинска информация, необмислени коментари, както и паническо поведение вредят с особена сила в момента на всички ни“, каза кметът на община Симитли Апостол Апостолов, цитиран от БНР.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)