Избрани Новини

В Сандански отварят парк "Св.Врач” за деца до 12 години

Посещенията ще изискват стриктно спазване на противоепидемичните мерки

Съгласно заповед №РД-01-239.26.04.2020г на министъра на здравеопазването, от днес Община Сандански създава организация за отварянето на парк „Св.Врач” в града и парковете в други населени места на територията на общината.

Ще бъдат определени посоките на движение, входовете и изходите на парка, указания и препоръки за използване на парковите зони.
Посещение на парковете ще се разрешава само на деца до 12 години, задължително с техни родители или членове на семейства (но не повече от двама възрастни), във времето от 9.30 до 18.30 всеки ден. Разрешението важи и за собственици на кучета (но не повече от един) във времето до 9.30 ч. и след 18.30 ч. всеки ден.
Посещенията ще изискват стриктно спазване на противоепидемичните мерки, като задължително носене на предпазни маски, спазване на дистанция от 2.5 м. от други семейства, еднопосочно движение и използване на обозначени маршрути, забрана използване на детски и спортни площадки, забрана употребата на алкохол, избягване докосване на повърхности като сядането на пейки и тревни площи.
Апелира се всички да проявяват разбиране и търпение, както и да спазват определените мерки и маршрути.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)