Избрани Новини

Пътеписите от конкурса "Разходка с влак” ще бъдат публикувани на сайта на БДЖ

Общо 65 пътеписа за пътуване с влак бяха изпратени от любители на железопътния транспорт

Общо 65 пътеписа за пътуване с влак бяха изпратени от любители на железопътния транспорт за участие в конкурса „Разходка с влак” на БДЖ.
След извършен подбор са избрани 29 пътеписа, които отговарят в максимална степен на посочените условия за участие в конкурса и ще бъдат публикувани в специално създадена рубрика на официалната страница на БДЖ на следния линк:https://www.bdz.bg/bg/c/razkhodka-s-vlak.
Идеята на конкурса е да бъде споделен добрият опит на участниците от приятни туристически маршрути, до които може да се достигне с влак и по този начин допълнително да се популяризират възможностите за разходка с влак до природни и културно-исторически забележителности.
Авторите на публикуваните пътеписи ще получат по два билета за пътуване с влак на територията на страната с маршрут по свой избор до края на 2020 г. или за предстоящо организирано от БДЖ атракционно пътуване с парен локомотив.
Печелившите участници ще могат да заявят своето пътуване на официалната електронна поща на БДЖ (bdz@bdz.bg), което ще бъде възможно след края на въведеното извънредно положение в страната.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)