Избрани Новини

ВСС отличи кюстендилския съдия Мирослав Начев

Получи служебна благодарност и грамота за постигнати високи резултати при изпълнение на служебните задължения

Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет поощри Мирослав Начев, съдия в Окръжен съд - Кюстендил, с отличие „служебна благодарност и грамота“ за постигнати високи резултати при изпълнение на служебните задължения. Наградата е предложена от Пенка Братанова,  административен ръководител-председател на Окръжен съд - Кюстендил. Тя се аргументира с дейността на Мирослав Начев като административен ръководител, в резултат на която съдът се е наложил сред пилотните по внедряване на съвременните технологии, и е оформил модерния му облик, както и с високия професионализъм и качеството на неговата съдебна дейност.
Съдия Мирослав Начев има над 25 години юридически стаж, като от 24.06.2009 г. до 04.03.2020 г. е административен ръководител на Окръжен съд - Кюстендил.
„Съдия Мирослав Начев демонстрира отлични организационни и управленски качества; положи максимални усилия за подобряване на качеството на правораздаване на Окръжния съд; демонстрира умения по създаване и поддържане на много добра работна атмосфера. Съдия Начев въведе и  много добра организация по управлението на човешките ресурси чрез приемане и  проследяване на спазването на различни вътрешни правила  в тази област. Кюстендилският окръжен съд се наложи като един от пилотните съдилища по внедряване на съвременните технологии, което доведе и до оформяне на модерния му облик”, пише в писмото -предложение до ВСС съдия Пенка Братанова.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)