Избрани Новини

Цветен хороскоп за май

Момина сълза, тученица и лайка са цветята на май

1–10 май
Момина сълза (Lilim convallium)
В Момината сълза са съчетани скромността, финеса, щедростта и изискаността. Ако сте родени под този знак, трябва да знаете, че ранимостта и доверчивостта, свойствени за това цвете, могат да попречат на щастието ви. Необходим ви е защитник, способен да оцени прекрасните ви качества. Предаността в любовта и умението ви да се разбирате с децата ви правят идеални за семеен живот. В службата по-скоро не сте ръководители, но като специалисти нямате равни. Вие, както и това цвете, сте достойни за най-доброто в живота и който трябва, непременно ще го оцени.
11–21 май
Тученица (Portulaca)
Това растение е добре известно на любителите-градинари: неговите млади листа и стъбла се използват за ядене – сурови и варени. Свойствата му го представят нееднозначно като сочно, даващо сила растение, правят го издържливо и търпеливо. Но хората, родени под знака на Тученицата, притежават скрита ранимост, мнителност и склонност към саможертва. Творческите им способности често са нереализирани, въпреки че това обикновено се компенсира с успешна кариера или щастлив семеен живот. Ако сте представител на Тученица, можем само да ви посъветваме по-внимателно да се отнасяте към собствените си стремежи и желания – близките ви хора ще ви разберат.
22–31 май
Лайка (Camomile)
Хората, родени под знака на това цвете, имат сложен характер на първо място поради факта, че околните трудно ги разбират. Искат да се представят като открити и в известна степен доверчиви, каквито на практика не са. Родените под този знак рядко стават лидери и не постигат  толкова значителен успех в живота си, но като никой друг умеят да подкрепят и помагат в трудни и сложни житейски ситуации. Те могат да бъдат прекрасни преподаватели, психолози, служители. Знаейки много чужди лични тайни, те са способни да използват тази информация за свои цели, но никога няма да проявят подлост, няма да предадат и излъжат. Личният им живот обаче не е много успешен. Ако сте родени през този период, можем само да ви посъветваме да не се огорчавате заради любовните си несполуки – в живота има толкова прекрасни неща!

/Източник: zeleno.bg/



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов