Избрани Новини

Акция срещу дрогата се проведе в Благоевградско

Задържани са трима - от Петрич, Брезница и Ореше

  1. От полицейски служители на ОДМВР-Благоевград е проведена акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества, при която е констатирано следното:

- На 30.04.. около 21:00 часа в Петрич от полицейски служители на РУ-Петрич е извършена проверка на лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 28-годишен водач от града. Намерена и иззета е около 2,750 килограма тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис. Водачът на автомобила е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

- На 1.05. около 20:50 часа в гр.Гоце Делчев, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев е извършена проверка на 16-годишен от с.Брезница, община Гоце Делчев. В него са намерени и иззети около 0,48 грама марихуана и около 0,71 грама амфетамин. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа. За случая е уведомена РП-Гоце Делчев.

- На 2.05. около 23:30 часа в района на ул.“Дунав“ в гр.Гоце Делчев от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев е извършена проверка на 24-годишен мъж от с.Ореше, община Гърмен, при която е намерена и иззета около 0,95 грама марихуана. Той е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Уведомена е РП-Гоце Делчев.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов