Късо съединение предизвика пожар в благоевградски магазин - blagoevgrad.utre.bg

Късо съединение предизвика пожар в благоевградски магазин

07 май 2020, 19:12 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    fire-sofia.bg

    Пламна и кола в Благоевград

Необитаема постройка изгоря в Петрич

За периода от 08:00 часа на 5.05. до 08:00 часа на 7.05. в звената  за ПБЗН при РДПБЗН-Благоевград са регистрирани 10 сигнала за произшествия. Ликвидирани са 9 пожара. С преки материални щети са възникнали 4 пожара:

На 5.05. около 12:44 часа е получен сигнал за пожар в лек автомобил „Фолксваген Голф“ в ж.к.“Еленово“ в Благоевград. Погасен е от екип на РСПБЗН-Благоевград. Причината е  техническа неизправност.

На 5.05. около 13:31 часа е получен сигнал за пожар в необитаема постройка в района на ул.“Места“ в Петрич. Погасен е от 2 екипа на РСПБЗН-Петрич. Причината е небрежност при боравене с открит огън.

Вчера около 21:04 часа е получен сигнал за пожар в магазин в района на ул.“Свобода“ в Благоевград. Погасен е от 2 екипа на РСПБЗН-Благоевград. Щетите са касов апарат, опушени стени, стъклопакет. Причината е късо съединение.

Днес около 06:17 часа е получен сигнал за пожар в хранителен магазин в Банско. Погасен е от екип на РСПБЗН-Банско. Причината за пожара е в процес на установяване.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета