Избрани Новини

Пиян водач нахлу в декоративни заграждения

Заради изскочило на пътя куче мотоциклетист се потроши

На територията на област Благоевград спрез уикенда станаха следните ПТП:

- Около 08:40 часа на 8.05. в района на кръстовище на път II-19 между Разлог и Банско лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 32-годишен водач от Разлог блъсна движещ се по път с предимство лек автомобил „Форд Транзит“ с 47-годишен водач от Разлог. В резултат на инцидента, с контузия на гръден кош и рана на главата, е пострадал водачът на лекия автомобил „Фолксваген Голф“. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

- Около 22:00 часа на 8.05. на ул. „Иван Козарев“ в Добринище лек автомобил „Мерцедес“ с 48-годишен водач от с.Борово, община Гоце Делчев, е допуснал ПТП с материални щети, като се е блъснал в декоративни заграждения.  С техническо средство е установено, че лицето е шофирало с наличие на 1,70 промила алкохол в издишания въздух. Шофьорът е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е бързо производство.

- Около 12:30 часа вчера в землището на с.Покровник, община Благоевград, 40-годишен мъж от с.Нови хан, управлявайки мотоциклет „Мото Спа“, губи контрол и пада на земята поради внезапно изскочило срещу него безстопанствено куче. Мъжът е пострадал с фрактура на десен крак и охлузни рани по главата и тялото. Пробата за наличие на алкохол в издишания от него въздух е отрицателна.                   



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)