Избрани Новини

Депутатът от ГЕРБ Стефан Апостолов дари 6 телевизора на Инфекциозното отделение на МБАЛ - Благоевград

Устройствата ще се ползват от пациентите, които се лекуват

Народният представител от ГЕРБ Стефан Апостолов дари 6 телевизора на Инфекциозното отделение на МБАЛ – Благоевград. Дарението прие старшата сестра на Инфекциозното отделение, която благодари на депутата за жеста. Устройствата ще се ползват от пациентите, които се лекуват в Инфекциозното отделение.

„Когато човек е в болница, той има нужда от подходящи условия, които да направят престоя му по-лек. Затова се надявам, че правейки това дарение - помагам поне малко на хората. В тези
трудни времена е важно всеки да помага с каквото може“, подчерта Апостолов.
Това не е първото дарение, което прави народният представител Стефан Апостолов за нуждите на медиците в Област Благоевград. Още преди седмици той закупи и дари 200 висококачествени предпазни шлема на Спешен център – Благоевград. Също така той и кметът на Симитли Апостол Апостолов закупиха и дариха на жителите на Община Симитли 2 000 висококачествени маски за многократна употреба. Заедно с общинските съветници от ГЕРБ - Кресна, Апостолов се включи в даряването на 600 маски за многократна употреба. Със съветниците от Струмяни пък закупиха и раздадоха над 50 пакета с хранителни продукти от първа необходимост за най-нуждаещите се.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)