Избрани Новини

В Благоевградско: 4 ПТП-та със седмина ранени

Образувани са досъдебни производства

  1. На територията през изминалото денонощие на област Благоевград са станали следните ПТП:

- Вчера около 15:20 часа на ул.“Солун“ в гр.Гоце Делчев лек автомобил „Нисан“ с 62-годишен водач от с.Огняново е блъснал внезапно излязло на пътното платно 5-годишно момиченце от града. Детето е получило болки в крака и след извършен медицински преглед е освободено без установени наранявания.

- Вчера около 11:15 часа в района на кръстовище, образувано от бул.“Джеймс Баучер“ и бул.“Васил Левски“ в Благоевград, лек автомобил „Ауди“ с 19-годишен водач от града, неспазвайки необходимата дистанция, блъснал в задната част лек автомобил “Ситроен Пикасо“ с 25-годишен водач от Хаджидимово, който в този момент е намалял скоростта си, за да спре и пропусне пресичащи по пешеходна пътека пешеходци. Нанесени са минимални материални щети по задната броня на лекия автомобил „Ситроен Пикасо“ и по предната броня на лекия автомобил „Ауди“. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

- Вчера около 12:55 часа на път III-108 между гр.Сандански и Петрич лек автомобил „Инфинити“ с 31-годишен водач от с.Тополница, община Петрич, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в лек автомобил „Ленд Ровър“ с 64-годишен водач от Петрич. При инцидента са пострадали водачът на лекия автомобил „Ленд Ровър“, който е с нараняване на лявата длан и пътуваща в автомобила 58-годишна жена, която е с травма в областта на гръдния кош. След извършен медицински преглед са освободени за домашно лечение. С травма в областта на гръдния кош и наранявания на лявата скула е пострадал водачът на лекия автомобил „Инфинити“, чиято проба с техническо средство е отчела положителен резултат за употреба на наркотични вещества. Настанен е за лечение в МБАЛ „Югозападна“, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

- Вчера около 16:50 часа на пътя между Петрич и с.Беласица лек автомобил „Фолксваген Поло“ с 65-годишна водачка от с.Коларово, община Петрич, отнема предимството и блъска лек автомобил „Алфа Ромео“ с 54-годишен водач. При инцидента са пострадали водачката на лекия автомобил „Фолксваген Поло“, която е с охлузвания по врата, водачът на лекия автомобил „Алфа Ромео“, който е с охлузвания по главата и 37-годишен пътник в същия автомобил, който е с охлузвания по главата.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)