Отвориха движението през ГКПП "Олтоманци" - blagoevgrad.utre.bg

Отвориха движението през ГКПП "Олтоманци"

23 май 2020, 15:49 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    МВР

От днес на трите пункта от сръбска страна са отменени всички наложени ограничения

На границата със Сърбия на ГКПП Калотина, ГКПП Връшка чука и ГКПП Брегово трафикът на товарни автомобили е нормален. От днес на трите пункта от сръбска страна са отменени всички наложени ограничения за лицата, желаещи да влязат на територията на Сърбия с леки автомобили, микробуси и автобуси.
От 8.30 часа на 23.05.2020 г. на  ГКПП Стрезимировци и ГКПП Олтоманци се възстановяват граничните проверки на пътуващите в двете посоки. 

На границата със Северна Македония на ГКПП Гюешево, ГКПП Станке Лисичково и ГКПП Златарево трафикът на товарни автомобили е нормален. На влизане в Република Северна Македония не се пропускат чужди граждани, пътуващи с леки автомобили, микробуси и автобуси. На излизане от С Македония пътуващите могат да преминават само на ГКПП Гюешево – ГКПП Деве баир.

На границата с Гърция на ГКПП Кулата трафикът е нормален за товарни автомобилиПреустановено е преминаването през ГКПП Златоград поради усложнение на епидемиологичната обстановка на гръцка територия. На останалите пунктове гръцките гранични власти временно пропускат само чужди граждани, които живеят или работят в Гърция, което трябва да се удостовери на границата с официален документ на гръцки език. Ограничението не се отнася за водачи на камиони.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета