Избрани Новини

В Банско подготвиха богата лятна програма за децата

Дейностите ще се провеждат само на открито от 9.00 до 11.00 и от 16.30 до 18.30 ч.

И тази година в община Банско е подготвена богата лятна програма за децата. Надяват се ограниченията след 14 юни 2020 г. да отпаднат и да стартират игрите и заниманията при спазване на здравните мерки.

С грижа за здравето и сигурността на децата се предвижда дейностите да се провеждат само на открито в по-прохладните часове от 09.00 до 11.00 и от 16.30 до 18.30 ч.

Разходките в планината ще бъдат само в ниската част, без ползване на транспорт. Сборен пункт - Посетителски информационен център – НП „Пирин” в 9.00 ч.

Грижите на децата са поверени на учители, треньори от спортните клубове, полицейски и общински служители.

На 12 юни можете да намерите подробна информация в сайта и фейсбук страницата на община Банско, както и в училищата и детските градини.

Ако искате децата ви да се включат в лятната програма, попълнете декларация, която ще намерите в съответните училища/детски градини и я предайте на класните ръководители/детски учители в срок до 31 май. Декларациите могат да се подадат също в Общинската администрация при Мария Главчева и Ани Тренчева.

За връзка: 0749/8 86 13

Дейности за учениците: Школа по изобразително изкуство, Школа по музика, Клуб „Народни танци”, спортни игри, спортна аеробика, театрално изкуство, опознаване на културно-историческото наследство на родния край /посещения на музейните обекти/, Детска полицейска школа, развлекателни разходки в ниската част на планината с опознавателен и обучителен характер.

Дейности за децата от детските градини: Школа по изобразително изкуство, Школа по музика, Клуб „Народни танци”, опознаване на културно-историческото наследство на родния край /посещения на музейните обекти/, Детска полицейска школа.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов