Избрани Новини

Efbet очаква Борусия Дортмунд да спечели сблъсъка с Херта

Двубоят от 30-ия кръг на шампионата е в събота от 19:30 ч.

Борусия Дортмунд посреща Херта Берлин в един от най-интересните мачове през уикенда в немската Бундеслига. Двубоят от 30-ия кръг на шампионата е в събота от 19:30 ч. На „Сигнал Идуна Парк“. Според един от най-добрите букмейкъри Ефбет, Борусия Дортмунд ще спечели трите точки, след като коефициентът за победа на домакините е 1.40.

Ще видим ли нова победа за Борусия Дортмунд този уикенд? Това е основният въпрос, който футболните специалисти си задават. Борусия разгроми Падерборн с 6:1 като гост в миналия кръг. Дори без Ерлинг Холанд, Борусия показа, че може да бележи много голове. Освен това всичките 6 попадения за „жълто-черните“ бяха отбелязани през второто полувреме. Борусия Дортмунд се закрепи на второто място в класирането и остана на седем точки зад Байерн Мюнхен, който до 2-3 кръга се очаква да спечели титлата.

Борусия Дортмунд е силен домакин и е спечелил 71% от своите мачове на "Сигнал Идуна Парк" през сезона. Тимът на Люсиен Фавър има 4 победи в предходните 5 мача у дома във всички турнири. В две от тези срещи отборът вкара по 4 гола - при успеха с 4:0 над Шалке и също 4:0 срещу Айнтрахт Франкфурт. За отбраната на Херта предстоящият мач ще бъде истинско изпитание. Отборът от столицата обаче няма поражение в 4 поредни гостувания - две победи и две равенства.

Херта вкара 2 или повече гола в последните си пет гостувания в немското първенство. Може да се възползвате от атрактивните коефициенти на Ефбет за тази среща и да заложите на Борусия Дортмунд да спечели и двата отбора да вкарат гол на 2.50. Борусия ще се стреми да се върне на победния път у дома след поражението с 0:1 от Байерн Мюнхен в последния шампионатен мач на тима в Дортмунд. "Жълто-черните" са вторият най-добър домакин в лигата и са вкарали 45 гола на собствен терен за 14 срещи, така че би трябвало да видим доста попадения от тях в събота.

Освен това в последните две срещи между двата отбора, Борусия спечели и имаше размяна на попадения. През първия полусезон "жълто-черните" надвиха своя опонент с 2:1 в Берлин. През март 2019 г. пък тимът на Люсиен Фавър надигра "старата госпожа" с 3:2 в Берлин. Последният мач между двата отбора в Дортмунд пък завърши наравно 2:2 на 27 октомври 2018 година, така че е много вероятно да видим попадения в двете врати. В 10 от изминалите 17 мача между тези съперници е имало размяна на голове, така че се очаква резултатен мач в съботната вечер.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов