Избрани Новини

Кръгла маса организират НПО-та от Благоевград

Срещата е начало за организирано сътрудничество

Инициативен комитет провежда кръгла маса за неправителствени организации и граждани от община Благоевград днес от 11.00 часа във фоайето на читалище "Н.Вапцаров", информират организаторите.

Основни теми на срещата са икономическото развитие на община Благоевград, социалните дейности, екологията и общественият ред. Ще бъдат обсъждани възможностите и сферите за координирано сътрудничество на НПО-тата за постигане на по-добри резултати при отстояване на позициите по конкретни проблеми на регионално и национално ниво. Ще бъде предложена и организационна структура.

Поканата е от Сдружение  "Движение – Ние жените" с председател Здравка Чимева. Привлечени са неправителствени организации, граждани, медии, които имат конкретни цели в своята политика и са ангажирани с общественото развитие. 

Срещата е начало за организирано сътрудничество с цел повишаване ролята на НПО-тата на територията на общината и тежестта на позициите им пред обществеността и институциите.

Поканата е отворена за всички.

В инициативния комитет са СОСЗР Благоевград –  полк. Иван Петров, председател, Сдружение „Благоденствие и бъдеще за Благоевград” –  Първолета Евтимова, „Пирински туристически форум” –  Симана Марковска, Инициативен комитет „Гражданска инициатива за запазване, социализация и развитие като атрактивна туристическа дестинация на Обект 2, находящ се на трасето на АМ СТРУМА, ЛОТ 3.1.” – Лазар Андреев, "Надежда за четириноги"  –  инж.Надя  Войнова, Сдружение „Движение - Ние Жените” – Здравка Чимева.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов