Избрани Новини

Кюстендилката Йоана Сашова ще се бори за наградата от 50 000 лева (видео)

Зрителите избраха 8-те претенденти за титлата "Глас на България“

8 изключителни вокални таланти бяха избрани за финалисти от зрителите на „Гласът на България“ по време на уникален концерт на живо в неделя вечер. Кристина Дончева и Керана от отбора на Камелия,  Георги Шопов и Пламен Бонев от отбора на Иван Лечев,  Елена Сиракова и Илин Папазян от отбора на Михаела Филева, както и Йоана Сашова и Александър Георгиев от отбора на Графа спечелиха доверието на феновете и ще се борят за титлата „глас на България“ и наградата  от 50 000 лв. на финала на шоуто на 14 юни.
„Изолацията ви се е отразила добре. Загубили сте страховете си и това се вижда на сцената. Всеки от вас излезе без задръжки и изрази себе си“, коментира Графа. Той бе и късметлията, получил 4-ти допълнителен участник за отбора си, след като в началото на концерта стана ясно, че отпадналият Александър Георгиев се връща в шоуто, събрал най-много гласове в „Зрителката кражба“. 20-годишният футболен и вокален талант се пребори за втори път за подкрепата на феновете и продължава към финала в отбора на Графа.
Освен съдбата на талантите в шоуто, зрителите ще решават и кой от полуфиналистите над 25-годишна възраст ще получи уникалния шанс да запише собствено парче с музика на световноизвестното продуцентско дуо „The Chainsmokers“. Кой ще е щастливецът, определен от феновете с гласуване на сайта на предаването и кой ще е следващият „Глас на България“? Големият финал е на 14 юни, от 20.00 часа, по bTV.

Йоана от #ОтборГрафа е само на 16 години, но с таланта си дава заявка за истинска звезда. Тя заложи на песента „Циганска сватба” да бъде нейния билет до финалите.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов