Избрани Новини

ГЕРБ - Благоевград с почетна грамота за утвърждаване хуманната същност на БЧК

Ръководството и членовете активно участваха в организирани кръводарителски акции

Почетна грамота за утвърждаване на хуманната същност на Червения кръст в интерес на обществото и държавата получи структурата на ГЕРБ в Благоевградска област. Отличието, подписано лично от председателя на хуманитарната организация Христо Григоров, бе връчено на общинския ръководител на ГЕРБ - Благоевград инж.Росица Димитрова от д-р Бойка Маринова, началник на Отделението по трансфузионна хематология към МБАЛ - Благоевград и представители на БЧК.
ГЕРБ – Благоевград получава признанието за доказано отговорно отношение и активно участие на ръководството и членовете в организирани кръводарителски акции.
В края на март 2020 г. областният координатор на ПП ГЕРБ - Благоевград Андрей Новаков, общинският ръководител инж.Росица Димитрова, общински съветници и членове на партията  бяха сред първите отзовали се на призива за кръводаряване на Министерството на здравеопазването.
Инж.Росица Димитрова получи почетната грамота в Кръвен център - Благоевград, след което се запозна с проблемите, свързани с материалната база на отделението, като декларира готовност за съдействие.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)